Iphone bloggning - framme

Datum: 2012-08-31 - Tid: 22:41:00 Kommentarer: 3 Kategori: Iphone bloggning

Hej älsklingar! Kom fram till mammas pojkväns landställe för ca 1 timme sedan, chillidill! Är sjukt hostig och har as ont i halsen och näsan bara rinner, tror jag börjar bli sjuk helt ärligt!

Just nu sitter jag och tittar på tv med hela gänget! :) amazing! Längtar enormt mycket tills klockan är 00.00 får ju pengar på telefonen så då funkar mitt internet, fyfan va skönt! Men ska vara lite social med dom nu. Svarar på alla kommentarer imorgon. Puss!

Fredag 31/8

Datum: 2012-08-31 - Tid: 14:33:55 Kommentarer: 2 Kategori: Vardag

Hej älsklingar! Äntligen fredag, idag fyller faktiskt min brors dotter 6 år, grattis till henne! :D Idag slutade jag skolan vid ungefär 11 typ, chillidill! Fick även mitt nya schema idag som jag inte kan mer än att älska! Så jävla chilla tider osv, helt amazing! Börjar klockan 12:00 på måndag, untzuntz! Ikväll ska jag och mamma åka ner till en kompis till familjens landställe och kommer hem på söndag innan cheerleadingen som är klockan 14:00. Ska bli riktigt skönt att komma iväg från Stockholm ett tag just nu faktiskt..  Är så mycket som händer just nu så kan inte riktigt koppla av ordentligt på helgerna känner jag.. Datorn följer såklart med men vet inte om det blir lika bra uppdatering som det brukar vara, för det är mitt ute i ingenstans och ska ha trådlöst internet under hela helgen, men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt! Ska även försöka ta nya bilder nu i helgen och börja på en ny höst design tror jag!

Det har varit väldigt dålig uppdatering igår och idag, men glömde göra tidinställda i onsdags och igår satt jag inte ens vid datorn på hela dagen utan jag satt och pluggade istället.. Ska försöka fixa lite med designen tror jag, så mycket små saker som jag kommit på som kan ändras så designen blir snyggare, hihi! :) Men ska börja svara på kommentarer nu! Puss

Iphone bloggning - bussen.

Datum: 2012-08-30 - Tid: 07:23:16 Kommentarer: 3 Kategori: Iphone bloggning

Hej älsklingar! Ska snart gå mot bussen och åka och möta Linnea sen åka till skolan, måste gå om bara några minuter så jag måste skynda mig skriva detta inlägg. Tyvärr så glömde jag göra tidsinställa igår tills idag så idag kommer bloggen vara helt död om inte skolans internet funkar. Har möte idag vid två tror jag det var, wish me luck! ;) Men uppdaterar när jag kommer hem eller om jag får låna någons telefon för att blogga i skolan. Ha en bra dag alla!

Bjuder på en nytagen bild!


Godnatt!

Datum: 2012-08-29 - Tid: 22:45:00 Kommentarer: 1 Kategori: Vardag

Har precis ätit lite, åt färdig matlåda eller vad det heter. Har även duschat också, så nu är jag fräsch och luktar gott! :love: Ska snart hoppa ner i sängen och försöka sova, men det lär nog inte vara några problem när jag är såhär galet trött som jag är, haha! Jag orkar tyvärr inte svara på alla era kommentarer ikväll, så det får jag ta och försöka hinna att göra imorgon. Slutar ju dock halv fem imorgon, så det kan bli lite svårt eftersom jag nog kommer vara ganska så trött efter den långa dagen! Men vi hörs imorgon bitti när jag har vaknat! Godnatt
 
Glöm inte att anmäla er till veckans blogg häär! :D

Hemma från träningen

Datum: 2012-08-29 - Tid: 21:34:00 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

Kom hem från träningen för en liten stund sedan, så otroligt jobbig träning det var idag! Men jävligt kul, och det är det viktigaste, eller hur?! :) Ska snart hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning för sängen, man blir så galet trött efter träningen. Måste äta lite först också, otroligt hungrig haha! Körde nog lite för hårt idag alltså, hihi! :) Försöker hinna svara på alla era kommentarer imorgon efter skolan, slutar ju vid halv fem imorgon! :( Usch säger jag bara! Puss

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg häär!

Cheerleading

Datum: 2012-08-29 - Tid: 18:29:00 Kommentarer: 3 Kategori: Vardag

Ska snart gå till bussen och åka till cheerleadingen som börjar om 30 minuter, skojskoj. Min "halv" syster ska följa med och titta för hon vill också börja träna cheerleading, nice! Vill även tacka för alla era fina kommentarer som jag fått under veckan, ni är så himla underbara! :love: Sen även ett stort tack till er som tittar min blogg också, blir så glad när jag ser att min statestik går uppåt! :love: Det är sånt som får mig att vilja ha en bra uppdatering och gör tidinställda inlägg! :) Men måste springa till bussen nu för att komma i tid osv! Puss

Grattis Liam...

Datum: 2012-08-29 - Tid: 16:30:00 Kommentarer: 6 Kategori: One Direction

Grattis på din 19års dag min finaste! Hoppas du får/haft en toppen dag! :D Jag älskar dig över hela mitt hjärta! :love: :love:
Liam Payne, fyller 19 år idag om ni undrar vem Liam jag grattar..

Världens finaste kille..
 
Glöm inte att anmäla er till veckans blogg hääär

Onsdag 29/8

Datum: 2012-08-29 - Tid: 15:21:00 Kommentarer: 5 Kategori: Vardag

Hej älsklingar! Förlåt för att jag inte har uppdaterat förens nu, har varit i skolan hela dagen och glömde göra tidinställda inlägg igår på kvällen för idag. Kom på det när jag var i skolan idag och då var det för sent, haha! Kom hem för ungefär 20 minuter sedan, så sitter just nu och lyssnar på musik. Ska snart gå och äta lite tror jag, är galet hungrig! Åt nästan ingenting i skolan idag på lunchen, var absolut ingen god mat i skolan! Ikväll har jag träning igen, börjar vid 19:00 och slutar 21:15 kommer att dö! Haha! Men ska börja svara på alla kommentarer jag fått sedan göra tidinställda inlägg för kvällen idag och även imorgon! Så vi hörs senare. Puss

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg häär!

Vi alla är männsikor oavsett läggning

Datum: 2012-08-28 - Tid: 16:00:00 Kommentarer: 2 Kategori: Självförtroende

Jag har fått en hel del frågor om vad jag tycker om folk som inte är hetero/gillar folk av samma kön. Folk har länge kritiserat folk som är bisexuella, och homosexuella, enormt mycket. Men något som ni måste förstå, är att alla är värda lika mycket, oavsett vilken läggning man har! Folk säger gay/homosexuell/bög på ett illa sätt, men jag förstår faktiskt inte vad det är som är så illa med det. Kärlek kommer i första hand, vad skulle Du känt om folk kritiserade dig för att du älskade en person som var av samma kön?

Jag är ju heterosexuell och jag har inget problem med det, men samtidigt så är jag så ung, så jag kan ju inte veta. Jag tror att jag förblir heterosexuell, men om jag någon dag när jag var äldre skulle vakna upp och inse att jag älskade en tjej, då skulle jag absolut inte vilja att folk skulle kritisera mig för det! Vissa tjejer och killar som är bi/homo vågar inte stå upp för sin läggning, och det tycker jag är så otroligt synd. Alla har samma rättigheter, för att döma någon efter dess läggning, det är så lågt så det finns inte. Man behöver ju inte vända det till något dåligt! Skitsamma vad någon annan känner, oavsett om DU älskar någon som är av samma eller andra könet så ska du få älska den personen. Det finns ingen lag som säger att man inte har rätt till respekt om man är t.ex. homosexuell, eller hur? Struntsamma i vad andra tycker och gör det som gör dig glad! Våga tänka utanför ramarna, våga vara lite crazy! Älska dig själv för precis den du är, för din självsäkerhet kommer stråla igenom. För som jag sa innan, ens läggning avgör ju inte vem man är som människa. Eller hur?

 


Glöm inte att anmäla er till veckans blogg HÄÄR! :D


Småfix

Datum: 2012-08-28 - Tid: 13:00:00 Kommentarer: 2 Kategori: Bloggdesign

Som ni kanske märker så har jag fixat lite smått i bloggen? :) Är super nöjd hittills, men är långt ifrån klar! Ska även börja på en höstdesign om ett par dagar tror jag, det är ju redan 1 september på lördag. Gud vad tiden går fort, eller vad säger ni sötnosar? ;) Men ville bara skriva ett litet inlägg om designen, haha! Vad tycker ni om dom små förändringarna  som jag gjort i bloggen? Bättre/sämre?
 

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg HÄÄR! :D

Ricce & Jontish

Datum: 2012-08-28 - Tid: 11:00:00 Kommentarer: 0 Kategori: Musik

Måste bara tipsa er om dessa underbart grymma rapparna Ricce & Jontish, tror jag har skrivit om dom tidigare? Jag verkligen älskar alla deras låtar, både när dom sjunger tillsammans och när dom sjunger själva. Så otroligt fina låtar, och deras röster är så otroligt underbart fina verkligen! Dom flyttade ner till Spanien för drygt 3 månader sedan och har skrivit en låt precis som är ägnad till någon tjej. Lyssnade på den första gången för några dagar sedan och är verkligen kär i just den låten. Började gråta förstsa gången jag hörde den, och får tårar i ögonen när jag hör den! Tipsar om några av mina favorit låtar med dom..
 
Ricce & Jontish - Längesen [2012] (deras nyaste låt)
Jontish - Kärlekens ångest
 
Ricce - Dedikerad till min far ft. Jontish

Ricce & Jontish ft. Pauline - Om du ser mig
 
Ricce & Tim Åbergh ft. Jontish - Stänger boken
 
 
Glöm inte att anmäla er till veckans blogg HÄÄR! :D

Om min nya skola

Datum: 2012-08-28 - Tid: 09:45:00 Kommentarer: 1 Kategori: Vardag

Har fått en hel del kommentarer dom senaste dagarna om jag inte kan berätta lite om min nya skola, om jag trivs i klassen osv. Så tänkte berätta det nu, försökte göra i ett videoinlägg men misslyckades bara, haha! Ljudet vart super konstigt verkligen!

Just nu går jag i en skola som heter Rudanskolan och ligger i Handen, söder om Stockholm. Går i en ny klass som heter 8:4(B), alltså "B" står för vilket arbetslag klassen tillhör ungefär. Innan jag började i skolan så tänkte jag att jag inte kommer att trivas, jag kommer bli mobbad igen osv. Jag blev ju mobbad i min förra skola och även misshandlad, läs mer om det häär. Men jag hade verkligen helt fel. Jag blir verkligen inte mobbad i skolan alls eller i klassen eller nått sånt. Utan jag verkligen storm trivs i skolan och speciellt i klassen. Umgås ungefär med alla tjejer i klassen ibland men nästan alltid med Linnea och Amanda och massa andra från andra klasser i skolan. Så jag tycker verkligen helt rätt att jag bytte skola, trivdes ju inte alls i min förra skola eller nått.
Lärarna är hur trevliga och underbara som helst, verkligen! Toppen bra lärare osv. Man kan verkligen ingenting annat än att älska dom lärarna jag har (missförstå mig inte nu!) Men dom är verkligen hur trevliga som helst.

Klassen är väldigt liten också, bara 15 elever just nu men tror att den kommer fyllas på under terminens gång. Dom andra 3 klasserna i 8:an är runt 30 elever tror jag det var. Mina klasskompisar är hur trevliga som helst osv.. Så kan ingenting annat än att trivas i skolan! :) Detta var allt jag kom på angående mitt skolbyte och om hur jag trivs osv. Men fyller på detta inlägg om jag kommer på någonting speciellt senare.

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg HÄR! :D

Next: bussen

Datum: 2012-08-28 - Tid: 07:26:00 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

Blev precis klar med allting inför skolan och ska straxt börja gå mot bussen. Kom nyss på att jag verkligen måste ta nya bilder som jag kan använda i inläggerna osv, inläggen blir så enormt tråkiga när det inte finns några bilder med. Är ju brunett nu så måste verkligen ta nya eller använda gamla bilder.. Ska ta några idag efter skolan tror jag nog! Slutar vid tjugo i fyra idag så rätt sent idag med.. Men bara att hålla ut, har ju sovmorgon imorgon tills 10:25 ;) Så det ska verkligen bli super skönt! Men måste springa till bussen nu så jag inte missar den! Ha en bra dag babys! :love:
 

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg HÄR!

Tisdag..

Datum: 2012-08-28 - Tid: 06:25:00 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Det har iallafall jag gjort somnade runt halv elva igår och vaknade för en liten stund sedan. Ska snart gå och äta frukost och sedan fixa mig inför skolan. Börjar 08:25 idag med engelska så måste åka runt halv åtta eller nått, så måste skynda mig lite smått så jag hinner i tid! Har ingenting mer att säga just nu så bloggar lite mer innan jag går till bussen. Puss
 

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg HÄR!

Godnatt

Datum: 2012-08-27 - Tid: 21:30:00 Kommentarer: 1 Kategori: Vardag

Ska straxt stänga av datorn och hoppa in i duschen en snabbis och sedan krypa ner i sängen och sova. Är galet trött verkligen! Imorgon börjar jag vid halv nio så måste åka runt kvart i åtta eller nått. Men ska hoppa in i duschen nu lite fort och sedan lägga mig i sängen för att sova, ser knappt vad jag skriver längre.. Godnatt sweeties! :love:
 

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg HÄR





Fotografi Skapande
Djur Bloggtips
Fester & högtider Bloggdesign
Kändisar Designtips
Natur Länkbyten
Porträtt Photoshop
Önskeinlägg
Resor, äventyr & städer
Självporträtt
Övrigt
Erica
Jag tipsar er Min diagnos
Mina videoblogggar Mitt liv
Om mig Texter
Annat roligt Mode & skönhet
Filmtips Outfits
Frågor & svar Mode
Inne & utelistan Skönhetstips
Julkalender 2012 Shopping
Musik Rabattkoder
Roligheter Wanties/vill ha
Tävlingar
Övrigt
Självförtroende
Sex & kärlek