I want to be the girl who makes your bad days better. The one that makes you say "my life has changed since I met her.

Datum: 2012-12-30 - Tid: 08:59:16 Kommentarer: 8 Kategori: Vardag

Godmorgon sötnosar, någon av er som är vakna såhär tidigt? :) Jag är iallafall det och är verkligen sjukt trött, har inte kunnat sovit någonting inatt så har bara legat och vilat i sängen hela natten, sjukt varmt har det varit i mitt rum dessutom. Ska ta och svara på alla kommentarer sedan gå och äta lite frukost, fixa mig och visa mina julklappar i en videoblogg sedan sätta mig och svara på alla kommentarer igen om det har kommit in några. Det är så mycket jag har planerat denna tråkiga och regniga söndag. Tror jag även ska be någon fota mig lite också, behöver lite nya foton på mig själv hihi. Har ju inte något stativ ännu vilket är super trist verkligen, har en fjärrutlösare men inget stativ, haha! ;) Ska även försöka föra över bilderna från kameran till datorn också så ni får bilderna från julafton också, det funkade inte som jag ville igår så efter 4 timmars försökande så gav jag upp.

A girl can be your best friend, worst enemy, a real sweetheart, or a real bitch. It all depends on how you treat her.

Datum: 2012-12-29 - Tid: 18:16:35 Kommentarer: 2 Kategori: Vardag

 Har just nu lite smått panik och får snart utbrott på min dator som inte vill fungera som jag vill! Den vägrar föra över bilderna från julafton och lite bilder från idag när jag var ute och fotograferade! :( Så får försöka lite senare eller nått, men kan ännu inte ladda upp bilderna från julafton eller nått. Men lägger upp bilderna här på bloggen så fort jag fått in dom på datorn. Ska även svara på lite kommentarer från igår eftersom min dator slutade bara fungera igår, eller den blev jätte seg och tangentbordet fungerade inte riktigt som jag ville så jag stängde av den, och la mig i sängen och myste istället! Ska försöka publicera inlägg lite tidigare på dagen, men idag sov jag till tolv, gick upp och fixade mig och åt sedan gick jag direkt ut på långpromenad och fotograferade lite, mötte upp mormor och gick hem till henne och fotade hennes fina katt Oskar, som ni får bilder på senare. Sjukt fin är han verkligen! :) 
 
Senare ikväll så kommer jag publicera ett hiss & diss inlägg och även 5-10 sanningar om mig, så det får ni inte missa! Nu ska verkligen uppdateringen bli på topp igen! :love:
 

I never gave you a reason to hate me. You're just creating your own little drama of pure insecurity.

Datum: 2012-12-28 - Tid: 17:48:15 Kommentarer: 38 Kategori: Foto- Annat

Sitter just nu vid datorn och tar det lugnt. Har inte bloggat på 5 dagar, men har inte haft ork. Men nu ska jag verkligen köra igång igen! :) Tänkte ladda upp bilderna från julafton idag eller imorgon också, så jag inte glömmer bort det. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, vaknade vid halv två eftersom jag somnade runt åtta i morse. Ikväll blir det nog mest bara att ta det lugnt tror jag, vad ska ni hitta på sötnosar? :)
 
Ni får gärna komma med förslag på vad jag kan blogga om, har verkligen bloggtorka just nu, det suger verkligen! Kanske lägger upp några inspirations bilder senare, vi får se! :)
 
Canon EOS 600D 18-55mm
 

SVARAR PÅ FRÅGOR + VIKTIGA SAKER!

Datum: 2012-12-24 - Tid: 15:23:50 Kommentarer: 5 Kategori: videor

Svarar på era frågor och pratar lite angående bloggen och kommande tävlingar! Ställt även en fråga till er läsare! Så ni måste titta för vill ha eran åsikt!


Dan före dopare dan.

Datum: 2012-12-23 - Tid: 16:38:44 Kommentarer: 1 Kategori: Vardag

Åh gud vad nära julafton det är nu, en dag kvar. Har längtat så otroligt mycket, har inte ni sötnosar? :) Maten, stämningen, julklapparna, kalle anka och ja allt annat som tillhör julen! Jag verkligen älskar julen, gör inte ni det? Idag har jag städat mitt rum och fixat lite smått. Snart ska jag pynta julgranen så då är julstämningen på hög nivå här hemma! Hur är det hos er? Har ni pyntat granen ännu? :) Ska även försöka ta några härliga bilder också och sen måste jag även lägga upp bilderna som jag tog igår som jag glömde bort helt. Tror det blir i olika inlägg eftersom några är porträtt bilder osv! Men ni kommer iallafall få se en del bilder iallafall! Några bilder som jag tog igår ligger redan uppe på min facebook så ni kan titta redan nu om ni vill. Klicka HÄR för att komma till min facebook!
 

Lycklig tjej!

Datum: 2012-12-22 - Tid: 21:33:28 Kommentarer: 3 Kategori: Foto - Porträtt

Hej älsklingar! Har inte uppdaterat på två dagar men har inte haft tid. I torsdags kom min kompis hit och sov här ända tills idag och igår så åkte jag och pappa och köpte en systemkamera, en Canon eos 600D! :D Blev verkligen över lycklig, så nu kommer jag verkligen uppdatera super bra igen! Det ända negativa är att jag inte har något photoshop så kan ju inte redigera bilderna, men får lösa det på något sätt, hihi! Tänkte lägga upp lite bilder som jag tog idag lite senare ikväll, så bloggen inte blir helt död som den varit nu ett bra tag.. Men kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt nu under jul och nyår men kommer bli en hel del tidinställda inlägg såklart! Vad gör vi? NU KÖR VI!
 

Canon eos 600D 18-55mm,

Att vara otrogen är samma sak som att kasta bort en diamant och ta upp en sten...

Datum: 2012-12-20 - Tid: 19:18:02 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

Förlåt för denna super dåliga uppdatering, men har verkligen inte någon lust alls. Designen är väldigt gammal, är sjukt sugen på en ny och fräsch design men mitt photoshop har slutat att fungera. Kan inte ladda ner nya för har knappt inget minne på datorn, stort problem. Vet inte vad jag ska blogga om när jag inte har någon vidare fin design. Har ingen gammal design som man kan byta till heller.. Åh suck, varför ska alltid mitt photoshop sluta fungera när jag behöver det som mest? :( Men ska försöka fixa någon enkel design i GIMP eller nått, så jag kan börja uppdatera som vanligt igen! Eller vad tycker ni? :)

Kalla inte en tjej som har sex en hora. Jag antar att din mamma inte skapade dig genom att rita.

Datum: 2012-12-15 - Tid: 14:52:05 Kommentarer: 2 Kategori: Vardag

Är just nu riktigt irriterad eftersom mitt photoshop har slutat fungera och jag har inte tillräckligt mycket minne att ladda ner det igen, så får väll använda GIMP eller nått sånt igen! Eller få photoshop att ändå funka, men ska försöka blogga ändå utan photoshop, men kommer inte gå för har inga bilder på datorn eller någonting, så det är faktiskt jävligt jobbigt och irriterande. Ska även försöka svara på alla era kommentarer idag också, har ju inte kunnat eftersom mitt tangentbord har varit trasigt osv! Men nu har jag äntligen ett tangentbord som funkar helt amazing!

Haters don't really hate you, they hate themselves cause you're a reflection of what they wish to be.

Datum: 2012-12-13 - Tid: 14:11:02 Kommentarer: 1 Kategori: Vardag

Förlåt för denna super dåliga uppdateringen, men har verkligen inte kunnat blogga! Mitt tangentbord på min laptop har varit sönder, så har fått låna min pappas trådlösa tangentbord som jag fick och funka idag efter 2 dagars försökande, haha! Men nu är jag tillbaka och ska uppdatera grymt bra nu även ny design osv, vet inte om det blir någon jul liknande design eller vad det blir! Tänk att det är endast 11 dagar kvar till julafton och ungefär 2 veckor kvar tills jag får min systemkamera, wopswops!

Sometime the girl who has been there for everyone else needs someone to be there for her

Datum: 2012-12-03 - Tid: 19:20:31 Kommentarer: 4 Kategori: Vardag

Bild från tidigare idag..
 
Har suttit och pratat med Linn på Skype i ungefär 1 timme, men vi la på för en liten stund sedan för måste plugga inför ett prov som jag har imorgon och även ta fram kläder och sånt inför julmarknaden som är imorgon i skolan. Usch, hatar julmarknad och speciellt när det är obligatorisk närvaro så blir det ännu jobbigare och ännu mer tråkigare, but that's life!
Har varit väldigt dålig på att uppdatera ett tag nu, men jag har verkligen ingenting att skriva om. Vill verkligen ha min systemkamera nu, för då kan jag ÄNTLIGEN gå ut och fota som jag inte gjort sen i somras. Längtar så himla mycket tills jag får den. Tror jag får den 26 december eller nått sånt, iallafall på mellandagsrean! :)
 

LUCKA NR 3. "DESIGNTIPS"

Datum: 2012-12-03 - Tid: 07:00:00 Kommentarer: 0 Kategori: Julkalender 2012

 
Lägg in denna kod fixed no-repeat under body { så det ser ut såhär:
 
body {
margin: 0px;
padding:0px;
background: #FFFFFF url(http://static.blogg.se/shared/img/css/fashion_bg.jpg) fixed no-repeat;
}
 
Sen är det färdigt! Detta funkar endast till blogg.se

LUCKA NR 2 & gårdagens vinnare

Datum: 2012-12-02 - Tid: 20:35:32 Kommentarer: 1 Kategori: Julkalender 2012

Grattis till lifeofnicco.blogg.se som vann 50 kr beccadesign.se! Du kommer få mail av mig under kvällen.

 
1 & 2. Öppna Photoshop och skriv vad du vill ska vara guldfärgat. Spelar ingen roll vilken färg du väljer, vi ska ändå "täcka" över det senare. Dubbelklicka på det markerade text lagret, så du får upp rutan "layer style" och kryssa i rutan "gradient overlay".
 
 
3 & 4. Klicka på gradient när du fått upp själva gradient overlay "sidan". Tryck på color (se bild) och välj en ljus gul färg. Jag valde #FFF8A4. Tryck sedan på OK. Du får tillbaka samma ruta som du var på när du klickade i Gradient overlay. Tryck på den vita färgen och välj en karamell liknande färg, min färg är ett väldigt bra exempel (F0CA84). Tryck på OK när du är klar. Välj sedan på style från Linear till Reflected.
 
 
5 & 6. Gå till Bevel and Emboss. Där väljer du på gloss contour till två "vågor" som ser ut som kamel pucklar. (den inringade "rutan" på bilden nedan) och tryck på "show mode" vid den svarta rutan och välj Linear Burn istället för Multiply. Gör samma inställningar som på bilden under den första bilden. Sedan är du klar! Du måste självklart inte välja exakt samma färger eller "inställningar" på Size eller Soften som mig, men jag tycker det blev bra sådär! :) Kan även skriva "inställningarna" här också: angle: 145. altitude 40. kryssa även i "Use global light" och "Anti-alisased om du vill få bort dom mörka "ringarna". Testa dig fram!

 
Om det inte var något du förstod så kommentera gärna så ska jag försöka hjälpa dig!
 
 
 

Första advent.

Datum: 2012-12-02 - Tid: 19:35:30 Kommentarer: 1 Kategori: Vardag

Två bilder tagna för exakt ett år sedan idag..
 
Redan första advent idag kändes som det var igår jag fyllde 14 år, haha! Men det är faktiskt snart två månader sedan, gud vad tiden går fort ibland. Har fått en del kommentarer om när tävlingen ska avslutas, Jag gjorde tidinställt inlägg igår kväll som skulle komma upp idag vid 07:00 och även massa andra inlägg som ni önskat att jag ska göra, men inget av alla inlägg kom upp tyvärr, men ska avsluta tävlingen när jag bloggat klart och fixat lite saker. Så kommer bli en ganska sen andra adventskalender idag, men hoppas det inte gör någonting sweeties! :)

Restaurang mys!

Datum: 2012-12-01 - Tid: 22:53:15 Kommentarer: 1 Kategori: Vardag

Bjuder på tre bilder från kvällen..
 
Kom hem från stan för ungefär 30 minuter sen, har varit och ätit kinesisk mat på Bamboo Garden med mamma, syster, mammas pojkvän och hans dotter, rekommenderar verkligen den restaurangen om man ska äta kinesisk mat, super gott och bra service och trevlig personal! :) En toppen restaurang alltså! Ska snart gå och lägga mig så jag orkar gå upp imorgon bitti, först ska jag till min pappa en snabbis vid tolv tiden sedan ska jag iväg till stan och träffa en kompis som jag inte träffat på länge, blir nog super trevligt! Så måste göra tidinställda inlägg nu ikväll både för imorgon, måndag och tisdag för kommer nog inte orka sitta vid datorn på måndag efter skolan.. Går ju ända till halv fem varje måndag, till våren så hoppas jag att det blir bättre schema och inte så långa dagar och att jag inte börjar så himla sent varje dag!
Ni får gärna komma med förslag vad jag kan ha med i julklappskalendern eftersom jag inte har hela julkalendern "full" eller vad man ska säga. Tänkte att det skulle bli tråkigt med bara tävlingar, så har endast några till tävlingar! Säger inte hur många, men några blir det iallafall! ;) Så kom med förslag, bara att kommentera på! Ni får självklart tipsa om vad som helst, tips på en bättre blogg, videoblogg, frågestund osv. Kommer "använda" ungefär fem av era förslag, så kommentera på nu sötnosar! :love:

LUCKA NR 1. VINN ETT PRESENTKORT!

Datum: 2012-12-01 - Tid: 14:14:00 Kommentarer: 4 Kategori: Julkalender 2012

FÖR ATT VARA MED & TÄVLA SKA DU:

* Gilla beccadesign.se på facebook, -HÄR-
 

FRIVILLIGT( EXTRA CHANS ATT VINNA):
* Gilla min blogg på facebook, -HÄR-
* Följa min blogg på bloglovin, -HÄR-
* Skriva om tävlingen på din blogg/facebook.

Skriv om du har gjort någonting extra och glöm inte din mailadress! Tävlingen avslutas imorgon 07:00 och då presenteras vinnaren av presentkortet!
 
ANDRA KOMMENTARER SKRIVS I ETT ANNAT INLÄGG!





Fotografi Skapande
Djur Bloggtips
Fester & högtider Bloggdesign
Kändisar Designtips
Natur Länkbyten
Porträtt Photoshop
Önskeinlägg
Resor, äventyr & städer
Självporträtt
Övrigt
Erica
Jag tipsar er Min diagnos
Mina videoblogggar Mitt liv
Om mig Texter
Annat roligt Mode & skönhet
Filmtips Outfits
Frågor & svar Mode
Inne & utelistan Skönhetstips
Julkalender 2012 Shopping
Musik Rabattkoder
Roligheter Wanties/vill ha
Tävlingar
Övrigt
Självförtroende
Sex & kärlek