Få inte en tjej att falla, om du inte är berädd att ta emot henne.

Datum: 2012-10-31 - Tid: 14:40:35 Kommentarer: 15 Kategori: Vardag

Just nu... Morgon frisyr..
 
Sitter just nu och lyssnar på musik, ska snart börja med Lillgrodans design igen som jag inte är klar med. Sen börjar jag även på min design, måste få det gjort denna vecka eftersom jag har lov och det är så mycket i skolan annars. Så kommer inte ha tid att göra det på veckorna när jag går i skolan. Vill även säga ett stort TACK till alla er som gick in på min blogg igår, men också kommenterade. Det betyder så extremt mycket för mig! :love: Jag älskar er alla sötnosar!
Har fått en del kommentarer av er läsare där folk undrar om jag inte kan börja med skönhets tips, sen även om jag inte kan fortsätta med "boosta ditt självförtroende" och "sex & kärlek" och självklart kan jag göra det, ska bara komma på vad för skönhetstips jag kan ge er osv! ;) So stay tuned sweeties! :love:

Each day I put my head to my pillow I try to tell myself, I'm strong, cuz' I've gone one more day without you

Datum: 2012-10-30 - Tid: 14:44:58 Kommentarer: 31 Kategori: Vardag

Bild från ett tag sen..
 
Sitter just nu och lyssnar på musik och tar det lugnt. Ska snart börja fixa det sista på Lillgrodans design som jag inte orkade göra igår, hade huvudvärk igår och idag har jag migrän.. Galet segt osv. Men sånt man får leva med, hihi! ;) Idag ska jag bara ta det lugnt och fixa som jag sa lillgrodans design, måste även svara på alla era fina kommentarer. 

Keep your head up and it will be hard for people to bring you down

Datum: 2012-10-29 - Tid: 21:40:34 Kommentarer: 14 Kategori: Vardag

Bild från ett par veckor sedan..
 
Har precis lagt på med L i telefonen, ska snart lägga mig i sängen tänkte jag. Är extremt trött och rätt så ledsen också. Orkar inte skriva varför, har hänt en sak bara. Så ni som känner mig och läser detta, smsa om ni vill veta, orkar inte ta det via chatt på facebook eller här i bloggen. Lyssnar även på musik just nu och kom nyss på att jag måste svara på alla kommentarer som jag glömt att göra! Har nämligen suttit och lekt lite i photoshop under kvällen, hihi! ;) 

Inne & Ute

Datum: 2012-10-29 - Tid: 18:00:45 Kommentarer: 15 Kategori: Inne & Utelistan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Höstlov - Måste bara hissa detta. Hur skönt är det inte att ha lov i en hel vecka? Kunna göra vad man vill, sova hur länge man vill, lägga sig och sova när man vill, utan att föräldrarna ska tjata på en att det är skola dagen efter. Super skön känsla för mig iallafall, eller vad säger ni? :)
 
Nicki Minajs parfym - Var inne på kicks för någon dag sen och gick runt och tittade på parfymavdelningen och hittade Nicki Minajs nya parfym Pink Friday EdP, luktade så enormt gott och underbart! Doften blandar lekfulla och sensuella noter av saftiga frukter, krämig vanilj och sensuell mysk för att uppiggande doft som stimulerar sinnena. Luktar verkligen super gott, en parfym som jag verkligen måste köpa! 
Nicki Minaj Pink Friday EdP
Bild lånad från Kicks.se
 
 
♥ Tvättäkta copycats - Whaat? Avskyr när folk kopierar en rakt av, och visst - nu kommer ni säkert flippa och säga "men gosh, du härmar ju en massa!", men jag gör det dock inte medvetet. Får flipp och tittar helt enkelt inte in alla copycats-bloggar längre för jag får bara lust att slå någon då, på allvar - det finns en tjej som härmar mig rakt av: rubrikerna, texten i slutet på inläggen, sättet att skriva, menyn, headern, exakt allt! Och det ända hon har att säga är: "jag är en egen person med egna like's".. Men visa det då? Var inte en wannabe mig då? Det är en skillnad på att inspireras och att kopiera, man får inspireras i lagom mängd, men inte vara en copycat?
 
♥ Brist på respekt - Varför kan man bara inte acceptera att alla är olika, och leva vidare? Varför ska folk alltid klanka ner på varandra för att en har en mindre snygg tröja än den andra, en är lesbisk och en är muslim? Acceptera er själva, och varandra för ni alla är unika på ert egna sätt! Allting kommer bli så mycket bättre då.
 
Att snön inte fallit ännu - Många har väll rätt så mycket firat detta, men själv är jag super ledsen verkligen, det är snart november och den ända snön som har kommit hittills är ungefär 2 cm som kom förra lördagen i Stockholm, men den försvann fan lika fort?! Seriöst, en del i Sverige har fått snö idag, även Stockholm men fan inte den förorten jag bor i! JAG SKA FAN FLYTTA TILL SOLLEFTEÅ DÄR HAR DOM FÅTT 4 DECIMETER SNÖ IDAG. PUNKT SLUT. Ja jag älskar snö, den som inte gör det är seriöst konstig. Men jag gillar hösten, våren & sommaren mer :blush:
 
 

Kallar någon dig ful? Krama om personen, och visa att du bryr dig om personens synfel.

Datum: 2012-10-29 - Tid: 16:33:48 Kommentarer: 15 Kategori: Vardag

Bjuder på en "normal" bild från skolan!

Satte mig precis vid datorn och tänkte snart fixa det sista på Lillgrodans design. Har haft migrän nästan hela dagen så har bara legat i sängen hela dagen faktiskt. Men kände att jag var mer eller mindre tvungen att kliva upp ur sängen och blogga lite även om jag inte har så mycket att säga. Känns lite bättre med huvudvärken nu, så det är riktigt skönt faktiskt! Men har inte tagit någon huvudvärkstablett ännu så tänkte göra det och hoppas på att migränen släpper. Ska även fixa lite småsaker på min blogg idag eller ikväll också, måste speciellt fixa  google translate så folk från andra länder kan läsa min blogg. Fick nämligen en kommentar på instagram om det!
Ikväll blir det bara att ta det lugnt som det verkar just nu, skulle ju egentligen till Farsta men blev inte så för min huvudvärk, så det får bli imorgon istället! Kanske ska gå och lägga mig tidigt ikväll? Har nämligen inte gjort det på hela helgen, haha.. Känner mig rätt så trött faktiskt!

What are words if you don't really mean when you say them?

Datum: 2012-10-28 - Tid: 18:46:39 Kommentarer: 6 Kategori: Vardag

Äntligen klar med Lillgrodans design! Har lite små fix kvar men orkar inte sitta längre med photoshop så får ta det imorgon! Har börjat fått migrän så måste lägga mig i sängen och vila en stund. Men måste först göra lite tidinställda inlägg tills imorgon då jag antagligen inte är hemma på hela dagen utan är med kompisar och lite sånt! Måste även göra en uppsats nu på lovet eftersom jag har en F-varning i engelska, wops.. Visar er Lillgrodans design imorgon istället för orkar inte göra det nu, hihi! :) 
Kvällens planer är att ta det lugnt, ska försöka lägga mig rätt så tidigt för ska upp redan vid 10 imorgon för ska åka till Farsta och träffa två kompisar och vara med dom hela dagen! Så fullt upp imorgon, haha! Vad ska ni göra ikväll? :)

Designar för fullt..

Datum: 2012-10-28 - Tid: 17:19:41 Kommentarer: 2 Kategori: Bloggdesign

Sneak peak på lillgrodans nya design som jag hållit på med hela dagen..

Har suttit och designat nästan hela dagen, kul men jobbigt ibland! Igår hade jag migrän hela dagen så blev inget designade för min del då tyvärr! Men ska försöka hinna klart med Lillgrodans design ikväll som jag vet att jag kommer hinna sen även börja lite smått på min och fortsätta med den imorgon. Har ju lov hela denna vecka så jag har faktiskt gott om tid till att fixa ny design till mig.. Tänkte fortsätta att designa på Lillgrodans design nu så vi hörs senare sötnosar! ;)
 

Att göra slut och säga, Vi kan fortfarande vara vänner. är som att säga. Vår hund har dött, men vi kan behålla den om du vill?

Datum: 2012-10-27 - Tid: 13:30:12 Kommentarer: 2 Kategori: Vardag

Bild från igår..
 
Har inte uppdaterat sedan i tisdags men har helt ärligt inte haft tid eller ork. Har lagt ner all min tid på skolan och umgås med familjen faktiskt.. Igår och i torsdags så var jag med min älskade pappa som jag inte har träffat sedan i augusti. Har även fått reda på att jag ska få en systemkamera om ett par månader så det kommer bli grymt bättre uppdatering då, och ni kommer även få se mer bilder som jag tagit då. Roligare att ta med systemkamera än digitalkamera..
Idag ska jag fixa Lottas design, och även försöka hinna med att fixa min design lite. Annars får jag fixa min design imorgon eller något sånt. Ska även göra ett inlägg angående designer som jag glömt bort att göra.. Haha. Ska även göra massa inlägg på bloggen och svara på massa kommentarer idag.

Kärlek behöver inte vara perfekt. Den behöver bara vara sann!

Datum: 2012-10-23 - Tid: 16:37:41 Kommentarer: 10 Kategori: Vardag

Årets skolfoto..
 
Kom hem från skolan för snart en timme sedan.Fick även mitt skolfoto idag, blev verkligen överlycklig när jag såg att det var mina, haha! :) Tyvärr fick jag inte skolkatalogen som jag hade hoppats på men den kommer senare, hoppas jag iallafall. Idag hade jag prov som gick sådär, kunde nästan ingenting kändes det som.. Imorgon har jag inget prov eller ingen inlämningsuppgift så det är riktigt skönt faktiskt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och fixa massor med bloggen tänkte jag faktiskt..
Igår så blev det endast ett inlägg, förlåt för det. Men åkte till mammas jobb vid fyra tiden och gjorde det sista på min inlämningsuppgift i religion som ska vara inlämnad på torsdag.. Och innan jag åkte så satt jag och svarade på mail och sånt. Kommer komma upp en videoblogg idag istället hoppas jag!
 

Det tar ett starkt hjärta att älska, men det tar ett ännu starkare hjärta att älska efter det brutits..

Datum: 2012-10-22 - Tid: 13:54:46 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

Satte mig precis vid systers dator, har pluggat en hel del på morgonen och även varit hos läkaren. Har ju haft sjukt ont i huvudet nästan varje dag ett bra tag nu och mamma blev lite orolig vad det berodde på så då bokade hon tid idag på vårdcentralen och jag har tyvärr migrän.. Stannade hemma idag för har migrän huvudvärk och världens mensvärk också.. Men nu känns det lite bättre iallafall som tur är. 
Tänkte även göra en videoblogg senare idag, så håll ögonen öppna! ;) 

Lek inte med någons känslor när du inte vill att någon ska leka med dina!

Datum: 2012-10-21 - Tid: 18:15:00 Kommentarer: 1 Kategori: Vardag

Suddig bild från fredags.
 
Har precis fått blogg.se att funka lite, nyss kunde man inte skriva inlägg alls utan det var bara någon konstig "ruta" och sen vid "menyn" där man väljer tidinställt osv funkade inte alls! Men nu funkar det som tur är. Har inte haft tid eller ork att uppdatera någonting i helgen, men pluggade hela dagen igår nästan och på kvällen så var jag iväg och spelade bowling med brorshan och hans flickvän. Gick inte så värst bra faktiskt, haha! ;) På kvällen så blev det mys framför bröderna Karlsson som gick på tv4 med dom också! Men nu till veckan så ska jag försöka börja uppdatera som vanligt igen. Har en hel del inlämningsuppgifter och prov denna vecka tyvärr. Men ska hinna att uppdatera så mycket som möjligt. Iallafall göra tidinställda inlägg..
Har även funderingar på att sluta blogga helt, men vet inte riktigt ännu. Har ju bloggat i lite mer än 5 år tror jag det är. Så vill inte sluta blogga men ändå så vill jag, liksom jag lägger ner runt 2-4 timmar varje dag på bloggen. Ibland mer och ibland mindre. Jag ska även sköta skolan med allt plugg och sånt, umgås med vänner och min familj och en hel del annat.. Jag klarar av allt nu också, men det är för mycket ibland.. Får även för lite sömn om nätterna för ligger och tänker på bloggen och sånt.. Tänkte prata mer om det i en videoblogg som kommer upp ikväll eller imorgon :)

It's friday!

Datum: 2012-10-19 - Tid: 14:32:27 Kommentarer: 2 Kategori: Vardag

Bild från badet..
 
Har tagit ett varmt och skönt bad, rakade mig osv. Så nu känner jag mig riktigt fräsch! ;) Har varit super dålig på att uppdatera denna vecka, men håll ut. Håller på och fixar en super snygg bakgrund i photoshop. För kan verkligen inte blogga just nu när min blogg ser ut såhär.. Går bara inte, haha! Men när bakgrunden är klar så blir det toppen bra uppdatering igen! Tror jag hinner bli klar med den idag, vi får hoppas på det iallafall!
Helgens planer är bara att ta det lugnt tror jag, kanske ska träffa en killkompis ikväll och sen imorgon och på söndag så blir det bara en massa plugg! Har fullt upp nästa vecka med skolan..

Alla är lika mycket värda, oavsett hur man ser ut.

Datum: 2012-10-16 - Tid: 16:47:16 Kommentarer: 2 Kategori: Vardag

Sitter just nu på en tjejverksamhet och är sjukt irriterad, som ni kanske har märkt så har min blogg varit lösenordsskyddad hela dagen för en fucking hora rent ut sagt, anmält min design till blogg.se. Hon tycker att jag har kopierat hennes design när det är hon som har kopierat min. Men anyways, jag orkar inte bry mig mer. Kommer eventuellt byta bloggportal för jag är så himla irriterad och trött på blogg.se! Idag ska jag även visa mina naglar i videoblogg, så stay tuned sweeties! :love:

Happiness is like peeing in your pants. Everyone can see it, but only you can feel the warmth.

Datum: 2012-10-15 - Tid: 13:30:47 Kommentarer: 7 Kategori: Vardag

Bild från igår..

Kom hem från skolan för en stund sedan, beställde även nageltid hos en super duktig nagelartist, heter det så? Som ska fixa mina naglar iallafall idag klockan 16:00, längtar en del kan man säga! Skolan idag var verkligen super skön, hade "föreläsning" i 90 minuter sen gjorde vi någon samarbetsövning och sen tittade vi på någon film, minns inte riktigt vad den hette. Sen slutade vi faktiskt, haha! ;) Hade dock inga lektioner utan hade faktiskt likabehandlingsdag och började redan vid 08:00 så var därför jag slutade så tidigt! :)
Har även blivit anklagad för att ha kopierat designen av en annan bloggare som jag inte ens vet vem det är eller nått, aldrig tittat på hennes blogg osv. Och hon har även lagt upp ett inlägg om mig på hennes blogg, skrattade lite väl mycket när jag läste inlägget.. Bara så himla omoget och patetiskt. Jag har inte kopierat hennes design och skulle aldrig kunna göra från henne eller någon annan bloggare, finns inget pinsammare. Jag har faktiskt hållit på med bakgrunden i 4 månader och haft den på min "testblogg" under tiden jag hållit på med kodmallen och sånt. Och jag la in designen före henne, var bara lite seg att skriva ut det i bloggen.. Men anyways, bryr mig inte om avundsjuka copycats! :)

Justin Bieber - Beauty And A Beat ft. Nicki Minaj

Datum: 2012-10-15 - Tid: 11:33:00 Kommentarer: 2 Kategori: Musik

 
 
Gillar inte Justin Bieber eller Nicki Minaj sådär överdrivet mycket. Men denna låt är verkligen en låt som man inte kan hata, det går bara inte. Ända låten med Justin Bieber förutom boyfriend som jag haft repeat på i över 3 timmar.. Tror jag börjar bli en liten Bieliber.. :blush: Lyssna och njut nu vafan!





Fotografi Skapande
Djur Bloggtips
Fester & högtider Bloggdesign
Kändisar Designtips
Natur Länkbyten
Porträtt Photoshop
Önskeinlägg
Resor, äventyr & städer
Självporträtt
Övrigt
Erica
Jag tipsar er Min diagnos
Mina videoblogggar Mitt liv
Om mig Texter
Annat roligt Mode & skönhet
Filmtips Outfits
Frågor & svar Mode
Inne & utelistan Skönhetstips
Julkalender 2012 Shopping
Musik Rabattkoder
Roligheter Wanties/vill ha
Tävlingar
Övrigt
Självförtroende
Sex & kärlek