Tillfällig design!

Datum: 2012-09-30 - Tid: 19:38:16 Kommentarer: 6 Kategori: Bloggdesign

Arkiv bild..
 
Hej älsklingar! Äntligen blev jag klar med kodningen, så nu kan jag ta bort lösenordsskyddningen som många har längtat efter! Jag har tyvärr inte kunnat ha min blogg "öppen" eller vad man ska säga eftersom det inte gick att kommentera i något inlägg i torsdags och fredags, vet inte vad som hade hänt. Men någon kod var borta så fick göra om hela kodningen, vilket var super jobbigt! Har suttit och kodat hela helgen nu verkligen, skulle egentligen ha gjort Lottas design men fick hoppa det och fixa min istället, så får fixa hennes nu i veckan istället!
I veckan så kommer höstdesignen publiceras här i bloggen, skrev i förra inlägget att den skulle publiceras nu i helgen, men har inte haft tid att göra designen för mitt photoshop har varit väldigt segt så blev en tillfällig design bara! Är faktiskt väldigt nöjd med denna design eftersom jag bara har kodat igår en stund och idag sedan fyra ungefär! :) Skönt att vara klar! Vad tycker ni om resultatet finisar? :D
 

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg HÄÄR! :D
 
 
 

Problem med bloggen!

Datum: 2012-09-29 - Tid: 16:23:48 Kommentarer: 0 Kategori: Bloggdesign

Hej sötnosar! Jag har fått en massa mail igår och idag att folk inte har kunnat kommentera någonting, så har försökt fixa det men måste göra om hela kodningen så måste eventuellt lösenordskoda hela bloggen ett tag tyvärr! :( Men hoppas ni står ut, för när jag tar bort lösenordsskydden så är höst designen uppe, so staytuned! :love:

Diamonds

Datum: 2012-09-27 - Tid: 15:00:00 Kommentarer: 0 Kategori: Musik

 

Inne & Ute

Datum: 2012-09-27 - Tid: 11:00:00 Kommentarer: 0 Kategori: Inne & Utelistan

 
Stickade kläder - Måste bara hissa detta, hur snyggt är inte stickade kläder? Det är också väldigt populärt nu i höst, måste verkligen köpa en mysig stickad tröja, har ett par stycken men man kan ju aldrig ha för mycket kläder, eller vad säger ni? Haha!
Hösten - Jag måste bara hissa hösten, älskar verkligen denna årstid. Modet är så otroligt snyggt nu och även allt utomhus, förutom att det är så enormt kallt och det blir mörkt rätt så tidigt! Men liksom, träden, stämningen och allt! En stor hiss till hösten faktiskt!
Blogg.se - Äntligen kan jag hissa blogg.se, det finns tyvärr några saker som jag skulle vilja ha ändrat här på blogg.se men allt kan ju inte vara perfekt! Eller vad säger ni? Nu har blogg.se äntligen sluta krånglat och blogg.se appen är ju bara så grymt bra efter nya uppdateringen till IOS 6, love! Ni har väll hört att blogg.se lanserar en app till android någon gång under hösten, så nu kan alla uppdatera via sina mobiltelefoner! Man kan verkligen inte mer än älska detta, eller? ;)
 
 
Skolan - Måste bara dissa detta, och tror nog många andra verkligen dissar detta också! Jag bokstavligen hatar skolan men ändå inte på något sätt. Jag älskar absolut inte skolan, men jag trivs så enormt mycket i min nya klass så det blir verkligen kul att gå till skolan när man trivs! Dessutom så känns det ännu mer perfekt när vi har ett toppen schema!
Hanna Widerstedt - Måste bara dissa henne så totalt mycket. Jag har verkligen hatad henne sedan hon blev "känd" med sina äckliga videos på youtube, usch säger jag bara! Hon blev ju bara mer äcklig och hatad när hon var med i Big brother och sånt! Finner inga ord för mitt hat till denna super äckliga tjej! Usch säger jag bara..

Torsdag..

Datum: 2012-09-27 - Tid: 07:00:00 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

 
Godmorgon sweeties! Vaknade för en liten stund sedan och ska snart börja fixa mig inför skolan. Går till halv fem idag vilket känns så otroligt segt men har med mig dator och internet så slänger nog upp något inlägg lite då & då under dagen! Vi får se hur mycket uppdatering det blir eftersom jag knappt inte har några raster idag, och speciellt inte långa raster, hinner knappt till skåpet och byta böcker förens nästa lektion börjar! Men som sagt, jag ska försöka göra iallafall något inlägg under dagen! Uppdaterar innan jag går till bussen om jag hinner, annars så hörs vi under dagen eller ikväll! Ha det bäst sweeties! :love:
 
Glöm inte att anmäla er till veckans blogg häär!:D

Plugg, plugg, plugg och ännu mer plugg..

Datum: 2012-09-26 - Tid: 18:35:25 Kommentarer: 3 Kategori: Vardag

Hej älsklingar! Kom hem för ungefär 40 minuter sedan. Slutade vid 15:00 och sedan gick jag till centrumet och väntade på att en tjejkompis till mig kom dit sen gick vi och tog en fixa och bara snackade om allt mellan himmel & jord. Det behövdes verkligen kände jag! Har försökt få igång vårat internet men gick inte så värst bra så har lånat vårat trådlösa internet, som är galet segt verkligen! Men det får funka sålänge.. 
Uppdateringen har verkligen intevarit på topp direkt denna vecka, men har inte suttit vid datorn någonting knappt! Så förlåt för det! Ska försöka bli bättre på det, eller vad tycker ni sweeties? ;) Tänkte göra tidinställda inlägg tills imorgon eftersom jag slutar halv fem imorgon, kill me.. Så otroligt trött på skolan just nu! Men ska fråga mamma om jag inte kan få ha internet med mig imorgon eftersom jag ändå tar med mig datorn, så kan jag uppdatera lite på mina raster osv också, skulle ju vara toppen bra för då slipper jag tänka att jag måste göra tidinställda inlägg osv! 
 
Bilden beskriver mig så enormt bra just nu..
 

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg häär! :D

Vinnaren av veckans blogg v. 38 + ny omgång!

Datum: 2012-09-24 - Tid: 15:24:34 Kommentarer: 9 Kategori: Pågående tävlingar

Vinnaren av veckans blogg v. 38 hittar ni häär, grattis sötnos!! :)
 
Vann inte du? Anmäl dig till nya tävlingen av veckans blogg! Du som vann, får självklart anmäla dig igen!
 
Länk till bloglovin!
Länk till facebook!
 
Veckans blogg avslutas den 1/10! :)
 
ANDRA KOMMENTARER SKRIVS I ETT ANNAT INLÄGG ELLER RADERAS OCH BESVARAS EJ!

Låt aldrig någon trycka ner dig, för du är perfekt som du är!

Datum: 2012-09-24 - Tid: 14:36:35 Kommentarer: 5 Kategori: Vardag

Bild från instagram, följ mig där @byericanylund!

Hej älsklingar! Allt bra med er idag? Med mig är det inte så bra, blev hemma från skolan idag. Så har pluggat en del idag och sånt! Sov även till tio men låg i sängen till tolv och bara myste, så nu känner jag mig fakitskt ovanligt pigg! Ska även lotta ut veckans blogg idag och även lägga ut "måndags rolighet" i bloggen också, även publicera några delar av novellen också, so stay tuned sweeties! ;) 
Måste även fixa en design idag också, ska även fixa lite smått i min om jag hinner och orkar!

Sunday

Datum: 2012-09-23 - Tid: 14:56:46 Kommentarer: 5 Kategori: Vardag

Bild ifrån igår..

Godmorgon sötnosar! Vakande runt tolv idag, skönt att sova ut lite! Igår blev det ingen uppdatering för jag träffade några kompisar igår kväll och hade gjort tidinställda inlägg som inte ens publicerades.. Blev riktigt besviken faktiskt! Men sånt händer tyvärr ibland. Men vi får hoppas att det funkar imorgon för då går jag ända till halv fem, så kommer nog bara bli tidinställda inlägg under dagen, men ska lotta ut veckans blogg på morgonen innan jag åker till skolan om jag hinner annars får jag göra det när jag kommer hem helt enkelt!
Idag ska jag städa mitt rum lite, plugga en hel del, har nämligen två prov denna vecka på tisdag, muntligt i Spanska och i biologi. Ska även färga om mina dipdyes eftersom jag inte riktigt är nöjd med färgen ännu!
 
Glöm inte att anmäla er till veckans blogg häär! :D
 

Dip dye

Datum: 2012-09-22 - Tid: 15:29:08 Kommentarer: 7 Kategori: Vardag

Love my new dipdye! :love:
 
Igår så gjorde jag och Aurora dipdyes men misslyckades enormt för vi inte la i "dip-dye färgen" direkt efter blekningen utan väntade ett par timmar och sen la i färgen! Så vi gjorde ett nytt försök idag och lyckades! Auroras dipdye vart super snygga och mina blev lite halvt sådär! :) Gillade dom galet mycket, ska bara lägga i lite mer färg imorgon eller senare idag! :)
Igår så blev det rätt så dålig uppdatering men det var för att Aurora sov hos mig inatt,så glömde bort att blogga, haha! :) Bilder från kvällen igår kommer upp senare idag, so stay tuned! :)
 
Glöm inte att anmäla er till veckans blogg här! :D

Danny Saucedo - All in my head

Datum: 2012-09-21 - Tid: 21:08:00 Kommentarer: 6 Kategori: Musik

 
 
 

Hörde att du tagit mitt ex, jag äter mackor vill du ha resterna här också?...

Datum: 2012-09-21 - Tid: 19:07:24 Kommentarer: 2 Kategori: Vardag

Gammal bild..
 
Kom hem från stan vid fyra tiden, har varit inne och handlat "dip-dye" hårfärg till mitt hår! Daniella och Aurora var med också! Skulle även köpa töjning men orkade inte det, så får handla det i veckan istället! Senare ikväll så ska jag och Aurora färga dipdye! Längtar så enormt mycket verkligen, kommer nog bli super snyggt! :) 
Just nu sitter jag vid datorn och tar det lugnt, tänkte fixa lite med bloggen ikväll. Sitter även och väntar på att Auroras träning ska sluta så hon kommer över till mig och så färgar vi dipdyes haha! Hon sover kanske över här också, så det kommer nog bli toppen bra! Har fått en hel del kommentarer angående min uppdatering, och jag lovar er att jag ska försöka bättra mig nu när jag har slutat på cheerleadingen! Mer om varför jag slutade på cheerleadingen senare!
 
Glöm inte att anmäla er till veckans blogg häär!
 

Svenska lektion

Datum: 2012-09-21 - Tid: 10:25:56 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

Sitter just nu på min svenska och tar det lugnt, har ingenting att göra så fick typ sitta vid datorn och bara ta det lungt! Slutar denna lektion snart tror jag, sen har jag bara en lektion kvar sen slutar jag. Fyfan vad skönt! Då blir det att åka in till stan med ett par klasskamrater och köpa dip dye hårfärg, nice! Ska även kanske göra töjning idag. Men vi slutar nu så bloggar mer senare. Ha det bäst sålänge!

Hemma..

Datum: 2012-09-20 - Tid: 17:21:24 Kommentarer: 1 Kategori: Vardag

Just nu, ignorera i minen.
 
Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, slutade vid tjugo över fyra i skolan sen fick jag skjuts hem! Så det var riktigt skönt! Igår blev det ju ingen uppdatering alls, men det var för att jag var på möte angående min cheerleading sen pluggade jag en massa och dessutom fyllde min syster 16 år. Men nu är jag tillbaka som vanligt igen! :D
 
Jag har även slutat på cheerleadingen för att det blev bara massa tjafs och bråk angående mig efter i söndags, och alla ljuger för tränarna om mig. Så tyckte det var bäst att jag slutade, ska eventuellt börja i ett annat cheerleading lag eller börja på dans istället, men vi får se! Tänkte även berätta att hela novellen är klar nu, så nu ska den bara publiceras i bloggen. Haha! Tänkte publicera ett par delar idag och även göra tidinställda inlägg! :) Så ni får hålla utkik sötnosar! ;)
 
Glöm inte att anmäla er till veckans blogg HÄÄR!

Äntligen hemma!

Datum: 2012-09-18 - Tid: 14:00:29 Kommentarer: 16 Kategori: Vardag



Kom hem från orienteringen för en liten stund sedan, hittade alla "kontroller" osv, känner mig ganska grym! Gick inte vilse heller, haha! Är verkligen helt slut just nu, hann inte äta min lunch innan vi skulle åka tillbaka mot skolan och allt, så sitter och äter den just nu faktiskt! Ganska nice ändå. Ska försöka fixa lite smått med bloggen idag.
Senare idag så kommer det upp en videoblogg, som många av er har frågat om jag inte kan göra, så tänkte ge det en försök och se om jag lyckas. Tror dock inte det men vi får ju hoppas på det! :) Ska även designa lite idag också, och redigera bilder.
 
Glöm inte att anmäla er till veckans blogg HÄÄR!





Fotografi Skapande
Djur Bloggtips
Fester & högtider Bloggdesign
Kändisar Designtips
Natur Länkbyten
Porträtt Photoshop
Önskeinlägg
Resor, äventyr & städer
Självporträtt
Övrigt
Erica
Jag tipsar er Min diagnos
Mina videoblogggar Mitt liv
Om mig Texter
Annat roligt Mode & skönhet
Filmtips Outfits
Frågor & svar Mode
Inne & utelistan Skönhetstips
Julkalender 2012 Shopping
Musik Rabattkoder
Roligheter Wanties/vill ha
Tävlingar
Övrigt
Självförtroende
Sex & kärlek