PLUGG..

Datum: 2013-09-27 - Tid: 14:47:29 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

Kom precis hem från Haninge centrum, åkte dit lite snabbt med mormor och tittade på lite saker. Sitter just nu i sängen med iPaden i knät och ska börja plugga lite tänkte jag :) Funderar på att filma haulen innan jag pluggar så det är lite ljusare än om jag gör det efter jag pluggat, men orkar inte springa runt och leta efter allt för allt ligger verkligen utspritt i hela lägenheten.. Så typiskt mig.. 

Har planer på att åka till Nacka Forum imorgon för fina Ulrik Munther spelar då, men vi får se om jag orkar, har nyss varit sjuk. Men ska börja plugga nu så jag blir klar någon gång med alla läxor, haha.. XOXO, Erica Nylund Påväg hem..

Datum: 2013-09-27 - Tid: 11:03:36 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

Är påväg hem från skolan nu, har bara 45 mins skola på fredagar haha! Ska leta efter praktikplats för har praktik om en vecka, typiskt mig att vara ute i sista sekund haha! Måste även plugga en del i helgen eftersom jag har tre prov den kommande veckan. Åh, det är ganska mycket som händer i skolan just nu. Ska försöka hinna göra en ny design också. Ska filma haulen idag också ifall jag får lite tid över. Blev ett ganska kort inlägg nu, Men ska gå av bussen nu så vi hörs när jag kommer hem! XOXO, Erica

Tillbaka...

Datum: 2013-09-26 - Tid: 21:08:54 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

Jag har inte uppdaterat på ett bra tag, vilket syns på statistiken.. Men har verkligen inte orkat för har inte mått särskilt bra, hänt en hel del saker under tiden jag inte har bloggat. Men nu är jag tillbaka och tänkte börja blogga bättre än vad jag gjorde förut! :D Jag är verkligen super taggad på att börja blogga igen och har även sååå himla många ideér just nu. Tänkte göra en haul på det jag handlat/fått nu på sommarlovet, längesedan jag gjorde videos haha! Det blir självklart i flera delar så den inte blir jätte lång! Men ska fixa lite saker inför skolan imorgon så vi hörs senare eller imorgon, puss! 

Fotografi Skapande
Djur Bloggtips
Fester & högtider Bloggdesign
Kändisar Designtips
Natur Länkbyten
Porträtt Photoshop
Önskeinlägg
Resor, äventyr & städer
Självporträtt
Övrigt
Erica
Jag tipsar er Min diagnos
Mina videoblogggar Mitt liv
Om mig Texter
Annat roligt Mode & skönhet
Filmtips Outfits
Frågor & svar Mode
Inne & utelistan Skönhetstips
Julkalender 2012 Shopping
Musik Rabattkoder
Roligheter Wanties/vill ha
Tävlingar
Övrigt
Självförtroende
Sex & kärlek