Vinter promenad.

Datum: 2013-01-26 - Tid: 16:15:02 Kommentarer: 5 Kategori: Foto - Natur







Photo & Editing: Erica Nylund | Camera: Canon EOS 600D + 18-55mm
 
Här kommer fyra bilder från idag när jag, mamma, Micke och Sabina var ute och gick en vinterpromenad och jag fotade lite samtidigt. Har runt 20 bilder till att redigera som ni ska få se när dem är klara. Har varit ute och gått i nästan 3 timmar idag därför har jag inte uppdaterat någonting idag. Har haft en jätte bra dag faktiskt, har sjukt ont i mina fötter och ben för gick i tunna strumpor i skorna förut, så när jag kom in igen så var mina fötter alldeles iskalla. Haha!

Imorgon vet jag inte hur det blir med uppdateringen, men gör nog tidinställda för vi kommer åka rätt tidigt på morgonen för Sabina har Cheerleading träning klockan 12. Så vet inte när jag kommer hem eller nått, men ska prata med mamma om det så jag vet! :) Igår så blev det inget avsnitt av PLL utan blev istället att prata skype med Linn till runt ett. Tänkte även fortsätta med bloggen nu, började lite smått innan jag uppdaterade, ökade bredden på inläggssidan och sånt små fixande.

If it doesn't hurt, you're not working hard enough.

Datum: 2013-01-25 - Tid: 22:26:03 Kommentarer: 4 Kategori: Vardag

 
Just nu sitter jag och redigerar bilder som jag tänkt lägga upp på bloggen under morgon dagen och lyssnar samtidigt på One2five, grymt bra band dock gör dom bara covers än så länge vad jag vet. Vilket är ganska synd men ändå grymma! :) I helgen måste jag fixa info i menyn och lite roligare meny och inlägg osv. När det är klart så är hela designen klar, vilket kommer bli skönt.
 
Kom ner till Nyköping vid åtta tiden, så då fixade vi varma mackor till middag och satt och pratade lite och sånt. Runt nio tiden så satte jag mig vid datorn och har suttit och redigerat bilder sen dess. Funderar på att stänga av datorn och gå och lägga mig i sängen istället. Börjar känna mig små trött, men ska först kolla ett par avsnitt av PPL! :) Bloggar mer innan jag går och lägger mig eller imorgon, vi får se. XOXO 
 
 

Äntligen fredag!

Datum: 2013-01-25 - Tid: 12:26:49 Kommentarer: 3 Kategori: Vardag

 
Vaknade vid elva tiden av att min bror kom in i rummet och stod och ropa på mig för mamma ville prata med mig, fick nästan damp och skrek "NEJ JAG VILL INTE PRATA!" som en liten bebis på 1 år nästan! Haha. Är verkligen sjukt morgon trött ibland och väldigt irriterad på morgonen. Ska snart börja packa ner lite kläder som jag ska ha med mig ner till Nyköping under helgen, skönt att komma bort från Stockholm. Vet inte hur mycket uppdatering det kommer bli för kommer ha med mig trådlöst internet och det är jätte dålig täckning med trådlösa internet i Nyköping, men ska försöka  blogga så mycket som möjligt! :) Vad ska ni göra i helgen sötnosar? :D

Nytt i bloggen..

Datum: 2013-01-24 - Tid: 16:22:08 Kommentarer: 11 Kategori: Vardag

 
Kommer bli en hel del nya saker i bloggen inom en kort tid, ska börja med veckans intervju där jag kommer intervjua bloggare som jag/ni tycker är intressanta. Ni får självklart komma med förslag på bloggare ni vill att jag ska intervjua så det är inte bara jag som väljer, kan ju bli ganska tråkigt i längden. Jag kommer självklart intervjua vem som helst som har blogg, så om ni är intresserade att bli intervjuade inför 2000+ läsare per dag så mailar ni mig på [email protected]! :)
En annan sak jag kommer börja med är skönhetstips som jag redan har lagt upp ett inlägg om som ni kan hitta HÄR! Kommer även börja lite smått med länkbyten och självklart bloglovinbyten, så säg till redan nu om ni är intresserade av ett bloglovinbyte! Kommer göra med alla!
Om ett tag så kommer jag börja blogga mer om mina åsikter och tankar och även fortsätta lägga upp min one direction novell som ni kan läsa HÄR! :D Kommer bli massa andra förändringar också såklart, men det får ni inte veta ännu! ;)

Jag är lyckligare nu

Datum: 2013-01-24 - Tid: 15:04:03 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

Suddiga bilder tagna med med ett dåligt program på datorn.

Kom hem från Handen med syster och hennes pojkvän för ca 20 min sedan, har varit och fikat med dem. Riktigt mys. Har ju inte träffat min syster sedan i söndags eftersom hon har praktik ute i Sorunda i 5 veckor, suck.. :( Men det var riktigt kul att träffa henne igen, saknat henne sjukt mycket, haha. Idag ska jag sitta och redigera massa bilder hela dagen och fixa med bloggen så den blir klar någon gång också. Funderar på att byta bakgrund till en annan men vi får se hur jag gör med det.
 
Vill även säga tack till alla som tittar in på bloggen även fast min uppdatering är väldigt dålig ännu, det betyder så himla mycket ska ni veta! :love: Blir verkligen super glad över att logga in och se en toppen bra statistik även om uppdateringen är dålig. Ni är bäst, glöm aldrig det! :love:

Ledig..

Datum: 2013-01-23 - Tid: 13:08:35 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

Åh förstår inte varför alla mina bilder blir suddiga när jag väljer via Instagram? Så får bli ett bildlöst inlägg detta, ska ta massa bilder idag, även dagens outfit kommer att komma upp senare idag, dock är jag en riktig New Yorker brud idag haha! Idag ska jag på ett möte, berättar kanske senare vad det var för möte, sedan sa jag ut och fota om det inte är för kallt och mörkt ute. Ska nämligen på mötet vid 15:00 och vet inte riktig hur länge mötet tar.. Men det återstår och ser. Ska snart börja fixa mig och mysa ner mig i soffan och läsa veckorevyn som mamma köpte igår kväll till mig.

Är ledig hela veckan så det känns riktigt skönt, dock ska jag på utvecklingssamtal imorgon vid 14:30 men det går nog bra! Vet inte riktigt om mötet blir av för min mentor har varit sjuk hela veckan så vi får se. Var ledig idag med men har inte kunnat blogga innan nu, vaknade vid 11 och har suttit och gjort omslagsfoton till en hel del så tänkte bara skriva ett snabbt inlägg till er och även fixa lite tidinställda! ;)

Börjar bli klar..

Datum: 2013-01-19 - Tid: 17:22:44 Kommentarer: 4 Kategori: Vardag

Bloggen börjar äntligen bli klar, som ni kanske ser på bilden eller i bloggen, men finns en hel del saker jag ska ändra och lägga till, t.ex. lägga in information om mig, andra typsnitt osv! Så kommer bli klar imorgon eller ikväll beroende på om jag orkar koda mer just nu för har suttit jätte konstigt när jag har hållit på så har jätte ont i nacken och ryggen, så funderar på att lägga mig och vila en stund. Men det är ändå så mycket som behövs fixas i bloggen känner jag, så bättre att jag tar allting nu så jag kan börja med andras designer imorgon och även komma igång med uppdateringen! Kom gärna med förslag på vad jag kan lägga in i bloggen!
 

Helgens planer..

Datum: 2013-01-18 - Tid: 15:52:00 Kommentarer: 3 Kategori: Vardag

Detta blir min helg, dock är inte allt helt planerat ännu utan bara eventuella saker ännu som bio imorgon osv. Finns massa saker jag eventuellt får klämma in här & där i helgen eller ta det nästa vecka. Nästa veckas planer får ni se på söndag.. Tycker ni jag ska börja med veckans planer? :)

Äntligen fredag! Planer för helgen?...

Datum: 2013-01-18 - Tid: 13:50:19 Kommentarer: 2 Kategori: Vardag

Suddig bild från instagram i brist på annat!

Äntligen fredag idag känns helt awesome faktiskt! Hade möte idag så började skolan vid 10:15 och slutade vid 11:15, kändes ganska onödigt att gå dit, men men.. När jag slutade så stannade jag kvar i Handen och träffade några kompisar. Kom hem för ungefär 20 min sedan. Just nu så sitter jag och pratar med Jens och Cheyenne på facebook. Planerar lite inför helgen med Cheyenne eftersom hon kom hem från Karibien inatt/idag och har inte träffat på nästan 1 månad, undra hur jag har klarat mig utan mitt mongo, haha! Älskar dig Cheyenne! :love: Helgens planer och lite annat intressant kommer upp senare, so stay tuned sweeties! ;)

DESIGNEN.. PRATAR OM ANDRA VIKTIGA SAKER!

Datum: 2013-01-17 - Tid: 16:27:49 Kommentarer: 1 Kategori: videor

Berättar varför designen inte kommit upp och pratar lite om andra viktiga saker! SEVÄRD VIDEOBLOGG!
http://byericanylund.blogg.se


Sneakpeak!

Datum: 2013-01-15 - Tid: 14:59:59 Kommentarer: 6 Kategori: Bloggdesign

Sneak peak på nya designen som kommer snart upp. Ska bara koda in den i min testblogg och se så att allt ser  perfekt ut, sen kommer den upp. Vet inte riktigt om jag ska lägga till någonting mer i headern ännu, det är ganska så "dött" och tror jag kommer tröttna på denna ganska snabbt så ska försöka lägga in någonting som gör headern lite mer personlig. Kom även på att jag måste göra bakgrunden också, men det går ganska fort.. Har suttit med headern i endast en timme, vilket är väldigt lite egentligen, eftersom mina andra ordentliga designer tar minst två timmar att göra.

Nu börjar jag!

Datum: 2013-01-15 - Tid: 12:51:28 Kommentarer: 1 Kategori: Bloggdesign

Har suttit en stund framför datorn och verkligen tok letat efter snygga typsnitt som jag kan använda mig av i headern, har alla snygga typsnitt jag haft förut i en helt annan dator, alla typsnitt och bilder försvann när jag bytte dator till en mycket bättre. Vilket var ganska synd men jag ska ändå vara glad, har ju fått Photoshop CS 5 & 6 som äntligen inte krånglar.. Under tiden jag har letat efter snygga typsnitt har jag blivit inspirerad en hel del på hur min nya design ska se ut. Rosa och många färger, men ändå stilren. Vi får se hur jag lägger ihop det, hoppas på ett bra slut resultat, det får ta hur många timmar som helst. Men allting återstår att se, lägger kanske upp en sneakpeak om ett tag! :) Tipsa gärna om snygga typsnitt, behöver ännu fler typsnitt! :love:

Hemma..

Datum: 2013-01-15 - Tid: 11:30:00 Kommentarer: 1 Kategori: Vardag

Blev hemma idag med eftersom både jag och mamma tyckte det var bättre att jag var hemma en extra dag eftersom jag spydde igår på morgonen! Men mår faktiskt mycket bättre nu, så det är ju bara positivt! :) Så imorgon är det skola som gäller för mig! Ska bara gå onsdag och torsdag för ska på möte på fredag och min skola har tydligen friluftsdag på fredag så jag kommer missa hela den nästan, så mamma tar ledigt för mig hela dagen istället vilket är grymt skönt så jag inte behöver stressa dit vi har friluftsdagen och behöva vara med ungefär en timme för att sedan sluta.. Tycker bara det är onödigt. Ja, nog om de.
 
Idag ska jag verkligen ta tag i uppdateringen och bloggen, MÅSTE fixa design idag och även sätta in den och fixa lite med koderna, sedan fixa med tidinställda inlägg. Kan inte ha grymt bra statistik och sen inte uppdatera någonting, kommer ju få grymt bättre statistik om jag uppdaterar bra och sånt, vilket kommer bli super bra när allt är klart! Kommer uppdatera bättre än någonsin! ;) Så håll ut sötnosar! :D

Sjuk..

Datum: 2013-01-14 - Tid: 09:32:33 Kommentarer: 22 Kategori: Vardag

Blev hemma från skolan idag för att jag mår sjukt illa och mamma trodde jag hade feber på morgonen för var fruktansvärt varm och frös sjukt mycket. Kommer gå imorgon om jag känner mig bättre, det återstår att se. Många av er läsare har velat att jag gör en videoblogg så tänkte göra det idag också. Får se vad videobloggen handlar om, vet inte riktigt ännu. Kanske kan visa mina julklappar som många av er har velat? ;)

Ska även fixa bloggen idag som jag struntade att göra igår, spelade sims 2 och sims 3 istället, haha! Men har inte riktigt några ideér på hur designen ska se ut ännu, men det får jag lösa på något sätt annars gör jag bara en tillfällig så påbörjar jag en avancerad och snygg idag men sätter in den i helgen. Vi får se hur det blir, har inte riktigt bestämt mig ännu..

Länkbyte

Datum: 2013-01-13 - Tid: 18:30:00 Kommentarer: 2 Kategori: Länkbyten

Klicka in på denna fina tjejs blogg som ni hittar HÄR! Vill du göra ett länkbyte med mig? Skriv i en kommentar hur många läsare du har per dag så hör jag av mig vid intresse! :)
 





Fotografi Skapande
Djur Bloggtips
Fester & högtider Bloggdesign
Kändisar Designtips
Natur Länkbyten
Porträtt Photoshop
Önskeinlägg
Resor, äventyr & städer
Självporträtt
Övrigt
Erica
Jag tipsar er Min diagnos
Mina videoblogggar Mitt liv
Om mig Texter
Annat roligt Mode & skönhet
Filmtips Outfits
Frågor & svar Mode
Inne & utelistan Skönhetstips
Julkalender 2012 Shopping
Musik Rabattkoder
Roligheter Wanties/vill ha
Tävlingar
Övrigt
Självförtroende
Sex & kärlek