Whatever happens in your life, don't forget when it's your fight, and who you are.

Datum: 2013-05-25 - Tid: 18:39:05 Kommentarer: 1 Kategori: Vardag

Har gjort ungefär 20 videobloggar om inte ens mer, och ingen av alla blev bra så jag gav upp, haha. Gör videoblogg imorgon eller nått sånt istället. Har inte uppdaterat så bra i veckan och de är för de hände lite saker i veckan, sen hade jag ett ganska så viktigt prov i Samhällskunskap i torsdags som jag pluggade väldigt mycket till, och ändå så gick det inte alls bra. Som jag har sagt tusen gånger så ska jag försöka uppdatera som vanligt igen, göra tidinställda varje söndag & onsdag (alltså söndagar gör jag tidinställda tills onsdag och sen onsdag gör jag till söndag) för att slippa sitta varje dag och göra tidinställda, de blir verkligen sjukt jobbigt i längden. Måste även fixa klart det sista på designen också. Måste ta en del nya bilder osv. Har en del saker som jag måste göra... Men nu ska jag sluta tjata om detta, och fixa det sista på designen istället! XOXO

Look at us now, we only got ourselves to blame It’s such a shame.

Datum: 2013-05-21 - Tid: 19:09:54 Kommentarer: 4 Kategori: Vardag

Sitter just nu på en tjejkväll och bara tar det lugnt och försöker samla mig. Hänt lite saker idag så mår inte så himla bra. Idag har uppdateringen varit kass för jag hann inte göra tidinställda inlägg igår, hände en del och så. Ska göra tidinställda när jag kommer hem ikväll om jag orkar eller så går jag upp imorgon bitti och gör dem, jag börjar vid tio imorgon och ska ändå upp rätt så tidigt! Har inte så himla mycket mer & säga just nu. Iallafall ingenting speciellt. Svarar på alla era kommentarer ikväll eller imorgon, ska vara social med dom andra nu! XOXO

Det gör ont att veta, men lika ont att undra.

Datum: 2013-05-20 - Tid: 14:09:42 Kommentarer: 4 Kategori: Vardag

 
Kom hem från skolan vid tio tiden, har varit hemma sen dess. Hade världens huvudvärk och mådde illa så stannade hemma istället. Har försökt plugga hela tiden, men har inte gått så värst bra, ska fortsätta plugga om en stund tänkte jag. Har en hel del läxor att göra denna vecka, två prov denna vecka också. Skönt att det bara är ungefär 15 skoldagar kvar för mig innan sommarlovet, riktigt nice faktiskt! :) Just nu gör jag inte så mycket, sitter och lyssnar på musik & tar de lugnt. Ska snart börja svara på era kommentarer och sedan sätta mig och plugga igen. Ska försöka bli klar med min engelska som skulle varit inne för flera veckor sen, så jag kanske har någon chans att få ett betyg i engelska..  Wish me luck babes! ;)
 
Har stora planer på att starta en frågestund, men vill veta vad ni tycker om det. Inge roligt om man knappt inte får några frågor och samma frågor nästan. Tänkte även svara i ett videoinlägg då, vad tror ni om det sötnosar! Kommentera så jag vet! :)

Önskeinlägg: Vilka bloggar läser jag dagligen?

Datum: 2013-05-20 - Tid: 11:58:00 Kommentarer: 5 Kategori: Önskeinlägg

Många av er har frågat vilka bloggar jag läser när jag haft frågestunder men även i andra inlägg så tänkte skriva alla bloggar jag läser dagligen förutom dom jag har gjort bloglovinbyte med osv. Tänkte även skriva lite kort vad jag tycker om bloggen och vad den handlar om.
 
Andrea Viktoria - En blogg som handlar väldigt mycket om mode och smink, men även hennes vardag, en hel del tävlingar, bra uppdatering & en hel del videobloggar som får en blogg att bli ännu roligare att läsa! Jag verkligen älskar denna blogg, läser den minst 4 gånger per dag, kan läsa samma inlägg om och om igen, haha! En av mina absolut favoritbloggar.
 
Kenzas - Alla vet nog redan vad denna blogg handlar om eftersom hon är så himla känd. Jag älskar denna blogg och läser den väldigt mycket också. Blir typ as glad när jag läser Kenzas blogg hihi!
 
Viktor Frisk - Han fyller sin blogg med härliga modetips, sin vardag som modell, djupa texter om självförtroende & självkänsla (väldigt sällan men ändå så många texter), vet inte riktigt mer vad jag ska säga. Han skapade de populära "hashtagen" på instagram #fuckperfection med Nellie Berntsson i syfte med att ingen är perfekt, man är född till så man ser ut som idag. Dock finns inte hashtagen på instagram, men sett hundratals som har taggat den. Man kan även köpa skal och kepsar i Fuck Perfection, måste köpa det verkligen, haha! Jag älskar denna blogg mer än vad jag älskar någon annan typ, nej men jag älskar denna blogg. Ett plus är att han är jävligt snygg så!
 
Sarah Tjulander - Min absolut största förebild. Hon är så jävla vacker, hon är perfekt. Hon fyller bloggen med en hel del mode, vardag, tidningsinslag & en hel del annat. Har läst hennes blogg sen hon började blogga 2008 och hon har varit sedan 2008 min förebild och kommer alltid att vara. En blogg ni bara måste läsa om ni inte gör det. Man kan inte något annat än att älska den!
 
Zara Larsson - Alla borde nog veta vem de är. Hon fyller sin blogg med mode, hennes vardag som är fylld av skola, plugg men ändå framträdande och så.
 
Linda Blom - En nybliven mamma till lilla Selma. Hon fyller sin blogg med extremt härliga & fina bilder, delar med sig av hur de är att vara nybliven mamma, tips och en hel del annat. Har bara läst den i ca 8 veckor, så har inte kommit in riktigt i bloggen eller vad man ska säga. Men en grymt bra blogg iallafall!
 

Dear monday, fuck you.

Datum: 2013-05-20 - Tid: 07:20:00 Kommentarer: 2 Kategori: Vardag

 
Vaknade för en stund sedan, är verkligen sjukt trött! Somnade runt halv ett igår, låg och tänkte på lite om bloggen & så, tänkte skriva ett inlägg om de som kommer upp senare. Jag har precis klätt på mig och ska snart gå & äta frukost. Måste skynda mig lite, måste gå till bussen om ca 40 minuter så har lite brottom, haha! Idag har jag en ganska lugn dag, ett prov i fysik - elektricitet som jag har innan min 2 timmars lunch, riktigt nice faktiskt. Slutar vid tjugo över två idag, då ska jag eventuellt till Farsta centrum och hämta en giveaway som jag har vunnit, visar vad som innehöll den ikväll om jag hämtar den idag. Beror på om jag hinner & så! Idag kommer även ett inlägg om vilka bloggar jag läser dagligen som många har frågat efter under en väldigt lång tid nu, så håll utkik sötnosar! ;) XOXO

Eurovision song contest

Datum: 2013-05-19 - Tid: 20:34:00 Kommentarer: 3 Kategori: Frågor & Svar

Tittade några av er bloggläsare på Eurovision song contest igår? Vad tyckte ni i så fall om alla bidragen? Var det rätt att Danmark vann? :) Själv tyckte jag att det inte var rätt att Danmark vann, liksom hon hade EXAKT lika dan klänning som Looren hade förra året fast hon hade i vit igår. Jag tyckte att Norge skulle vinna, riktigt fin tjej och grymt bra låt! Berätta gärna vad ni tyckte om Eurovision song contest 2013! :)
 

Happy girl!

Datum: 2013-05-19 - Tid: 18:23:37 Kommentarer: 7 Kategori: Vardag

 
Kom hem från Hofors för en stund sedan, där jag har spenderat nästan hela dagen. Har ju varit på konfirmation, vilket var jätte trevligt. Det kommer tyvärr inte komma upp så många bilder då min kamera inte ville samarbeta med mig och det tog nästan 1 timme att få bra ljus i kyrkan på kameran, blev jätte mörka bilder & så. När den väl hade börjat fungera som jag ville så dog batteriet, så himla typiskt! Glömde sätta kameran på laddning igår kväll.. Men lägger upp dom bilder jag tagit iallafall, bättre än inget! ;)
 
Läste lite snabbt igenom alla kommentarer jag fått under kvällen igår och idag, och sitter verkligen med ett stort leende på läpparna just nu, är så himla glad! Kan inte sluta le nästan, haha! Vill bara säga TACK SÅ HIMLA MYCKET MINA FINA & UNDERBARA LÄSARE! ♥ Ska sätta mig och svara på alla nu och göra tidinställda inlägg tills imorgon. Resten av kvällen blir det plugg och sova tidigt, är super trött efter att ha spenderat ca 6 timmar totalt i en bil, men jag hade verkligen super roligt i bilen både till Hofors och hem till fina Stockholm. Och ännu bättre när man kommer hem och märker att statistiken är redan sjukt bra och fått en massa fina kommentarer! Love to all, XOXO ♥

Påväg...

Datum: 2013-05-19 - Tid: 09:29:22 Kommentarer: 6 Kategori: Vardag

Hejhej sötnosar! :) Just nu är jag påväg till Hofors för min mammas gudson ska konfirmera sig, så då är vi bjudna på konfirmations fika & så, tror de heter så iallafall? Haha! Glömde göra tidinställda inlägg igår tills idag, så får bli mobilinlägg, ska försöka blogga så mycket som möjligt. Ni får bilder från dagen ikväll! Have a good day sweeties! Puss


Småfixande..

Datum: 2013-05-18 - Tid: 16:43:59 Kommentarer: 11 Kategori: Bloggdesign

 
Sitter och fixar lite med bloggen, gör den bara lite snyggare haha. Har sjukt tråkigt just nu och det blir ingen Grönan för varken mig eller Hampus, vädret lockar inte speciellt mycket så.. Men det är ett perfekt tillfälle som nu att jag sitter och kodar lite med bloggen, brukar alltid annars göra det i en timme eller nått & sen sluta för de blir för tråkigt eller jobbigt, haha! Men har hållit på nu i nästan en timme och ska fortsätta.. Kommer även upp några inlägg som många av er har önskat senare! So stay tuned sweeties! ;) XOXO

Best friend are like diamonds, precious and rare. Fake friends are like leaves, found everythere.

Datum: 2013-05-18 - Tid: 11:54:48 Kommentarer: 13 Kategori: Vardag

 
Vaknade runt nio tiden av att Hampus ringde mig och frågade om jag ville följa med in till Gröna Lund idag, haha. Vädret var ju inte direkt så lockade så ska ringa han straxt och fråga om han ska in och följa med i så fall, måste ha någonting att göra känner jag, har verkligen panik, haha. Fryser som fan gör jag också, undra om jag börjar bli sjuk? Hoppas iallafall inte det, har så många planer inför kommande veckan och så. Funderar ändå på att stanna hemma idag och vila ifall jag börjar bli sjuk.. Blir nog mys framför film under täcket idag, så jag frisknar till lite. Känner mig inte alls pigg idag, usch! Men vi hörs senare om jag orkar uppdatera även fast jag är småhängig, annars hörs vi imorgon. Puss

Info om Erica

Datum: 2013-05-17 - Tid: 16:01:48 Kommentarer: 6 Kategori: Om mig

Istället för att ha all info om mig i menyn så tänkte jag skriva ett inlägg istället för mina nya läsare som vill veta mer om mig och lära känna mig mer, men självklart för gamla också! I denna text så har jag skrivit saker som jag aldrig berättat förut, men kändes att de behövde, få en bättre inblick i mitt liv. Tyckte också att det blev alldeles för rörigt med all info i menyn.
 
Som ni kanske redan vet heter jag Erica Cecilia MargaretaNylund. Den 12 oktober 1998 klockan 01:19 så kom jag till världen, så jag fyller alltså hela 15 år detta året. Jag bor ungefär 2 mil söder om Stockholm i en liten by håla vid namn Haninge med min mamma, min syster och min äldre bror.  Jag har 4 syskon totalt, 2 bröder (Christopher född 1989 och Conny född 1992) och 1 syster på mammas sida (Stephanie född 1996), och 1 bror på pappas sida. Har absolut ingen kontakt med min bror på min pappas sida, vilket är ganska synd. Jag har även haft en syster på pappas sida som tyvärr dog den 18 november 2008, så för nästan 4 år sedan. Hon blev endast 21 år gammal, för er som undrar. Det är en väldigt jobbig sak för mig att prata om då jag inte hade någon kontakt med varken henne eller min bror. Även fast Johannes & Sophie var så långt borta, flera mil ifrån mig, så var dom ändå så nära mig. Jag älskade dem lika mycket som dem andra i min familj & släkt. När jag fick reda på att Sophie var död så kom det som en chock, jag bröt igenom i tårar, jag kunde bara inte sluta. Jag förstod inte vad som hände just då, men det är väll förståeligt, jag var bara 10 år.. Om ni undrar någonting om min syster och/eller min bror, så får ni självklart ställa frågor om det, så ska jag svara på det så gott jag kan!
 
Mina största intressen är att fotografera, redigera bilder & webbdesign, vilket ni nog kommer märka i bloggen väldigt mycket. Jag har fotograferat sedan sommaren 2011, så i snart 2 år. Just nu fotograferar jag med min Canon EOS 600D som jag fick i julklapp av min pappa den 21 december 2012, lite tidigare än julafton men var menad som julklapp. Innan jag fick min systemkamera så fotograferade jag med Nikon Coolpix s3000 tror jag den hette, en superlätt & bra nybörjare kamera. Jag redigerar alla mina bilder & gör webbdesigner i Photoshop CS5 och Camera Raw.
 
I September 2007 så fick jag beskedet att jag har funktionsnedsättningen/diagnosen ADHD. Jag äter tabletter för att jag ska kunna koncentrera mig bättre, inte bli arg så lätt och sånt. Dem tabletterna jag äter heter: Concerta 54mg, Stratera 60 mg samt Stratera 20 eller 30 mg.. Läs mer om min ADHD här!
 
Någonting som jag bloggar en del om är mobbning & kränkningar överhuvudtaget, jag har själv blivit mobbad i nästan hela lågstadiet samt halva högstadiet. Den 27 april 2012 så blev jag misshandlad i min förra skola, har skrivit ett inlägg om detta och berättat detaljerat vad som hände & så, läs det här
 
Detta var nog allt jag kom på om mig själv just nu, men fyller nog på inlägget med tiden. Har ni några frågor om något jag skrivit här i inlägget eller något som jag inte berättat som ni vill veta? Skriv då din fråga/frågor i en kommentar eller maila dom till [email protected] så ska jag svara på dem!
 
 

I typed "Bitch" into my GPS, and guess what? I'm in your driveway. Vroom Vroom motherfucker.

Datum: 2013-05-17 - Tid: 13:23:26 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

 
 
Kom precis hem ifrån centrum, följde med en kompis som har varit här i nästan 2 timmar. Vi har bara tagit de lugnt, lyssnat på musik, snackat lite girlytalk och planerat lite saker inför sommaren! Kommer nog bli den bästa sommaren någonsin i år, har så himla många planer redan, haha! Åker eventuellt till Gröna Lund idag, har ju guldkortet så de är ju gratis för mig. Åker i så fall dit med Hampus & några andra, kommer bli riktigt kul om vi åker! Hampus skulle försöka få ihop några fler annars är det bara han & jag (va en som sa att han kunde följa med om de blev ojämnt med folk). Så just nu är vi inte riktigt sugna på och åka dit när de bara är två, inte lika roligt som när man är med flera.
Anyways, idag har jag bara varit i skolan. Hade inga lektioner typ, haha.. Några redovisade en uppgift på biologin och sen slutade vi, skulle haft Svenska innan egentligen men den va tydligen inställd. Så irriterande att få reda på det när man väl är i skolan. Tänkte ringa Hampus och se om han har hittat någon som vill åka med, annars sätter jag mig och fixar med designen som måste bli klar. XOXO

Thursday 160513

Datum: 2013-05-16 - Tid: 16:56:29 Kommentarer: 0 Kategori: Vardag

Bild från arkivet, går inte att ladda upp nya..
 
Förlåt för att jag inte har uppdaterat sedan i söndags, men har hänt en del saker. I måndags och tisdags så satt jag ingenting vid datorn. I tisdags så var jag även på tjejgrupp på kvällen och när jag kom hem så orkade jag verkligen inte sätta mig vid datorn. Igår så var jag och lämnade in min telefon hos tre för den la helt plötsligt av, så jag var lite nere igår så då orkade jag inte direkt blogga någonting. Men nu ska jag försöka blogga varje dag, kommer nog bli jobbigt i början men sen vänjer jag mig igen. Har ju inte bloggat varje dag sedan i januari eller nått. Ni får även börja kommentera igen, blir roligare att blogga då sweeties! :)
 
Idag har jag varit hemma från skolan för lite olika saker, hade sjukt ont i huvudet när jag vaknade så jag fick vara hemma. Har även varit hos min psykolog och gjort den sista "delen" på min utredning som jag gjorde i höstas/vintras. Skönt att den är över nu iallafall. Det var egentligen inte någonting i själva utredningen, men gjorde något som kallas "ADOS utredning" det är för och se hur man reagerar och kontrollerar sig i olika situationer och så.

Ny design - vad tycks?

Datum: 2013-05-12 - Tid: 14:57:30 Kommentarer: 4 Kategori: Bloggdesign

 
Blev klar med designen för ett tag sen, skönt att det avklarat iallafall! :) Lite småsaker kvar som ska fixas, men det gör jag senare, orkar inte sitta och koda mer just nu.. Satt och kodade i 5 timmar i sträck med kategorierna. Jag blev iallafall sjukt nöjd med hela designen, vad tycker ni? Kommentera gärna! :)
 
Jag och Hampus åker inte till Gröna lund när jag kommer hem iallafall, ingen idé nästan så vi tar de nästa helg eller i veckan eller så. Istället kommer en nära vän till mig istället ikväll så har hon & jag en myskväll med girltalk och så! :) Kommer säkert bli en toppenbra avslutning på veckan. Ska även plugga lite när jag kommer hem, glömde lite papper hemma som jag skulle göra här nere under helgen. Det ska nämligen va inne imorgon, haha. Ska börja packa ihop allt nu så vi kommer iväg någon gång, haha! Uppdaterar när vi är på väg hemåt!
 
 

Saturday

Datum: 2013-05-11 - Tid: 14:07:41 Kommentarer: 3 Kategori: Bloggdesign

Bild från förra helgen..
 
Har precis lagt på i telefonen med min fina vän Hampus. Vi pratade lite om morgondagen då vi eventuellt ska åka in till Grönan när jag har kommit hem från Nyköping. Vi får se helt enkelt om det blir så. Imorgon så blir det isåfall ingen toppen bra uppdatering utan mest tidinställda inlägg som det kommer bli idag med. Måste fixa om hela headern igen för allt blev fel. Påbörjade den igår men datorn stängdes av och Photoshop avslutades och hade inte sparat bilden, SUCK.. Så idag så kommer jag bara fixa bloggen i det soliga vädret. Tänkte gå ut och sätta mig på altanen i solen och fixa bloggen så jag får lite mer färg samtidigt som bloggen blir klar! XOXO 





Fotografi Skapande
Djur Bloggtips
Fester & högtider Bloggdesign
Kändisar Designtips
Natur Länkbyten
Porträtt Photoshop
Önskeinlägg
Resor, äventyr & städer
Självporträtt
Övrigt
Erica
Jag tipsar er Min diagnos
Mina videoblogggar Mitt liv
Om mig Texter
Annat roligt Mode & skönhet
Filmtips Outfits
Frågor & svar Mode
Inne & utelistan Skönhetstips
Julkalender 2012 Shopping
Musik Rabattkoder
Roligheter Wanties/vill ha
Tävlingar
Övrigt
Självförtroende
Sex & kärlek